Over ons

Wij zijn gestart met een gloednieuwe dienstverlening, zodat u als gewaardeerde klant tijdens de zomermaanden optimaal kunt genieten van de unieke schoonheden en heerlijke weer van Turkije.
Iedereen verdient een heerlijke vakantie na een druk en vermoeiend jaar. Als de zomer nadert en het weer begint op te warmen, zijn de gedachtes als  “Ik vond het hotel waar we vorig jaar naar toe gingen niet zo fijn, moeten we weer naar een hotel?´´ niet vreemd.
Zou u zichzelf deze en andere vragen niet meer willen stellen en uw waardevolle vakantie in uw eigen privé zomerhuis(je) willen doorbrengen?
 
 
Met zijn adembenemend
schoonheid aan de 
Egeïsche- of middellandse
kustlijn, je ziel tot 
rust
laten komen en ‘s ochtend
wakker willen worden in
deze 
sprookjesland?
Daar praten we over

Een grote voordeel van het kopen van een (zomer)(huis) in Turkije is, dat het voor elk budget een geschikte (zomer)(huis) te vinden is,  die aan de wensen en financiële mogelijkheden van klant kan voldoen.

Wij zullen samen kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn

 Een vrijstaande villa met zwembad?

Of is het een zomerverblijf waar je gezellig met je buren kunt vertoeven?

 

Wij gaan eerst samen uw een budget bepalen, waarbij uw wensen als uitgangspunt worden genomen. Vervolgens wij gaan voor u op zoek naar het meest geschikte woonruimte. 
Samen met onze financiële adviseurs kunnen wij eventueel de overwaarde van uw eigen woning in Nederland  omzetten in contanten, zodat voor u extra budget wordt gecreëerd.
Nadat wij samen met u het meest geschikte woning hebben gevonden, zorgen wij ervoor dat de woning ter plaatse wordt bezichtigd, onderhandeld, benodigde documenten worden geregeld en de juridische procedures worden afgehandeld.
Het enige wat nog op u wacht, is een mooie vakantie in uw eigen (zomer)huis.