Adviseurs

Dé adviseur uit uw regio voor uw financiele zaken door heel Nederland

Bij Beste Hypotheken & Verzekeringen vindt u een betrouwbaar en onafhankelijk team van adviseurs

Onafhankelijkheid

Het is belangrijk om bij een woning kopen advies te krijgen van een onafhankelijk adviseur die u objectieve informatie kan bieden. De adviseurs van Beste Hypotheekadvies kunnen u op onafhankelijke wijze adviseren over al uw hypotheek- en verzekeringszaken.​

 

Betrouwbaar

Doordat wij onafhankelijk zijn, hoeven wij geen rekening te houden met verkoopafspraken voor een bank of geldverstrekker. Wij hebben enkel baat bij het vinden van een passende hypotheek enof verzekering die past bij uw situatie, niets meer en niets minder. Onze adviseurs zijn niet beperkt tot één bank, geldverstrekker of een verzekeraar, waardoor zij u meerdere mogelijkheden kunnen aandragen.

Kwaliteit

Onze adviseurs gaan voor kwaliteitsadvies. Zij gaan hard voor u aan het werk om een geschikte hypotheek en of verzekering voor u te vinden. Dat doen wij na inventarisatie van uw situatie en uw behoeften. Zij bieden transparant en helder advies, zodat u uiteindelijk een weloverwogen besluit kunt nemen wat betreft uw hypotheek en bijbehorende verzekeringen.

 

Voor beloningsbeleid van onze adviseurs