Hypotheken en verzekeringen van Beste Hypotheekadvies

Een passende hypotheek en de juiste verzekeringen – die vindt u bij Beste Hypotheekadvies Bij het kopen van een huis is het afsluiten van een hypotheek niet voldoende. De bank, notaris, makelaar, u heeft allerlei zaken te regelen. Voor het afsluiten van uw verzekeringen bent u bij Beste Hypotheekadvies aan het juiste adres. Wij helpen u bij het vinden van geschikte en voordelige hypotheken en verzekeringen.

Vergelijkingskaart

Hypotheekadvies
Verzekeringen

Verzekeringen

Wanneer u een hypotheek afsluit, is het belangrijk ook na te denken over verzekeringen. U wilt uw hypotheekzaken immers goed geregeld hebben, mocht u iets overkomen. Een aantal gebeurtenissen kunnen namelijk van grote invloed zijn op uw gezin of inkomen. Dit kan ontstaan uit onder andere scheiding, ontslag of overlijden. Om u te verzekeren tegen deze invloeden kunt u via Beste Hypotheekadvies uit Veendam diverse verzekeringen afsluiten:

• Levensverzekering
• Inkomensverzekering

Hypotheekvormen

De laatste jaren is het aantal hypotheekvormen flink afgenomen. Dit is mede gedaan om iedereen gelijke kansen te kunnen bieden en u te beschermen tegen het afsluiten van een te hoge hypotheek. Er zijn op het moment twee hypotheekvormen mogelijk voor starters:
• Annuïteitenhypotheek
• Lineaire hypotheek
In beide gevallen betaalt u uw woning binnen een bepaalde looptijd helemaal af. Ook is de rente van deze hypotheken aftrekbaar.

Uw oude hypotheek

Mocht u nog een hypotheek in de oude vorm hebben, zoals een spaar- of aflossingsvrije hypotheek, dan blijft in uw geval de hypotheekrente gewoon aftrekbaar. Houd er wel rekening mee dat deze aftrek bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek in de oude vorm fiscaal nadelig kan zijn.
Onze adviseurs voorzien u in dat geval graag van meer informatie. Zij bieden u advies op maat wat betreft uw hypotheek én verzekeringen. Wij heten u van harte welkom op een van ons locaties of komen graag bij u thuis langs voor een persoonlijk gesprek.